Sjätte plats för Rolf-Göran

En bom rullade av i mitten av trekombinationen. Det kostade en placering för Rolf-Göran som slutade på sjätte plats i årets WC-final som vanns av Rich Fellers med Flexible.

Allt var rätt till åttans oxer-räcke-oxerkombination i den sista finalrundan. Där petade Casall La Silla ner b-hindret efter en hårfin frambensträff. Med sjätte plats nådde Rolf-Göran ändå sin bästa placering i en WC-final, vilket också var hans första målsättning i ´s-Hertogenbosch.

Finalen fick avgöras i en omhoppning mellan Steve Guerdat och Rich Fellers som båda hade totalt ett fel. Schweizaren inledde felfritt och snabbt med Nino Des Buisssonnets. Fellers avslutade dock finalen ännu snabbare med Flexible (hingst f -96 e Cruising-Safari) och för första gång sedan 1987 blev det amerikansk finalseger.

Resultat finalhoppningen
Slutresultat världscupen

Källa: Tidningen Ridsport.


Kommentarer
Postat av: Tova & Lina - Vinn ett par ridbyxor ♥

Vill du ha chansen att få ett par ‘Mountain Horse Jeanie’ ridbyxor med ett värde av hela 1,200 kronor gratis? Var då med i våran tävling där priset är just dom här ridbyxorna! Det tar bara några få minuter att anmäla sig och ha chans att vinna det här.

Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/april/vinn-mountainhorse-ridbyxor.html



Kram!

2012-04-22 @ 19:33:45
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0