Wilma frågar

John Whitaker hjälm och  sprenger stigbyglar.....
.....eller....
John Whitaker hjälm med bling-bling?
vad tycker du?   

idag, konstig rubrik

tja!  idag så är det hopp-träning, kul! Jag ska börja rida/hoppa kl 6 så det kommer troligtvis ett till inlägg ikväll men inget jag lovar. jag lovade ju att bilderna  på det jag fick men det krånglade med överföringen från kameran till datorn så mamma ska hjälpa mig fast inte idag tror jag! nu ska jag snart gå ut och fixa allt mocka, packa in allt i bilen(vi har ingen sadelkammare i hästtransporten) och ta in william osv:) eftersom det är ljust när vi åker och när vi kommer hem så kanske mamma kan ta kort på mig och william, hoppas det:D
//wilma=D


hejsan

hej! idag var det skola som vanligt men jag lever i alla fall. idag ska vi vara hos farmor kl 5 för idag fyller hon så vi ska fira henne de ska  också fira mig:D igår vad det träning för erika, och det gick super. jag vill gärna "lägga" ner händerna på manken och igår gjorde jag det knappt så är väldigt nöjd med mig själv men oxå med william! idag så kanke jag hinner rida när vi kommer hem, om jag hinner så rider jag ut!
strax kommer alla bilder på vad jag fick igår av mamma och pappa o brorsan:) ni skullle fått en film från igår men mamma stod och filmade utan att sätta på play, skitklantigt.
 <--- den är från tävlingen på kumla ridklubb(kolla inte in mig tack)

bildbomb



 Puss kompis! Min lilla kanin Zaga
William:D
jag, hehe
Vaa, är jag inte snygg elle?


så nu var det inga mer bilder hoppas ni tycker om de"-"

11 år

idag fyller jag 11=D jag kan ta kort på det jag fick fast jag gör det sen för idag är det erika-träning kl 7 så jag kommer inte hinna för vi ska äta lax med hollandesås(stavning) och potatis........och ärtor hoppas jag , jag älskar ärtor! men nu måste jag gå ut och göra klart allt mocka, packa in alla saker och ta in william osv! men jag kommer kanske skriva mer sen om jag hinner och orkar för vi brukar komma in ca kl 9 så om jag inte hinner skriva mer idag skriver jag imorn istället:)
och strax kommer bildbomben från igår  //wilma

jag önskar mig(del 2)

sprenger stigbyglar!pioner med swarovski!
ländtäcke från hööks
hamster!!

jag har ju sagt att jag skulle det men det har jag inte gjort!!

jag har ju lovat att jag skulle lägga upp många Hiss/Diss men det har jag inte gjort så här kommer en i alla fall:)
jag hissar de här stigbyglarna av märket "sprenger" och jag hoppas att jag får sånna imorn"_"

folkatorp

när jag var mindre red jag på folkatorps ponnyridskola! där red jag ca 7 år och hästarna var jättebra! jag undrar om det är/var någon som har ridit/rider där, i så fall kommentera skriv gärna vilka hästar ni tyckte bäst om:) mina var Blixten, Symfonie, Tjalle, Figaro och Dino!
prinsen
Amigo
Blixten en av mina favorithästar där<3
Domino
Faxe
Figaro, en av mina favvohästar
Grim
Hercules
Julius
Lillton
Mumrik

Pinocchio

 Qing
 Sven
 Tjalle en av mina favoriter
 Dino (det är jag på bilden) en av mina fyra favisar

kom igen nu!

kommentera mer!!!  vill någon se en bildbomb från idag? kommentera mer

Dagens vill ha!

jag hoppas att jag får den när jag fyller!! till mamma och pappa: snälla, kan jag få den när jag fyller?

wilma frågar?

vilket är ditt favoritpar?

ponnyakuten 3

Det blir ännu en säsong!

Det är nu klart att det kommer spelas in ännu en säsong av Ponnyakuten.

Sök till programmet
Inspelningarna av Ponnyakutens tredje säsong sker under sommaren 2011 och det går redan nu att anmäla sitt intresse för att vara med i programmet.

I din ansökan beskriver du dig själv, din häst och vilket problem du har med hästen så tydligt som möjligt. Skicka gärna med ett foto av dig och hästen. Du kan söka om du har en egen ponny, men även om du har problem med en ponny du delar med någon, eller om du går på ridskola.

Glöm inte ange din ålder, adress, telefonnummer och e-post.
Alla ansökningar är välkomna!

Skicka din ansökan till:
Mastiff AB
Ponnyakuten
Box 27034
102 51 Stockholm

Håll koll här på hemsidan längre fram i vår,

då kommer mer information om nya säsongen.

jippi

vilken(vilka) skulle ni välja?

vilken skulle ni välja? jag skulle välja de limegröna, vita eller de röda!!

hej igen

jag råkde trycka på någon knapp så det blev jätte konstigt! jag kan i alla fall sammanfatta lite om vad jag skrev och ag skrev ungefär såhär: jag är hemma för jag hostar jättemycket och jag fyller 11 imorgon och då vill jag inte bli sjuk! för om jag blir sjuk så missar jag världens bästa  erika-träning och jag måste ligga i hårdträning innan tävlingen i gyttop den 10/4-11 och då är det också första div III omgången,jippi!! idag tänkte jag att jag skulle köra nganska många Hiss/Diss om det går bra? nu ska jag i alla fall titta på ponnyakuten  och jag ska titta på 1-12 alltså alla avsnitt som finns ute på svtplay!

avslutar med en bild på pappas häst Tommen på 25 år!!    //wilma

god morgon alla pigga!!!!!!!!!

hej! idag är jag hemma för hostar jättemycket och så fyller jag 11 imorgon och då vill jag ju inte bli sjuk för då missar jag också erika-träningen, men jag vill inte bli sjuk så jag missar träningen för erika och hon verkligen bäst och jag MÅSTE ligga i hårdträning innan tävlingen i gyttorp som är den 10/4-11 och då är oxå första div III omgången, jippi:)!! idag så tänkte jag att jag skulle göra ganska många hiss/diss om det går bra? nu ska jag se på ponnyakuten och jag ska se alla progarm 1-12tommen, pappas gamla häst på 25 år!!! kram


bildbomb på bagge(den svarta) victor(den bruna)

här var min  första ponny!

vad tycker ni?

vad tycker ni att ja ska skriva om?
min första ponny?
hur vi köpte william?
vad tycker ni? kommentera!här var min  första ponny!den svarta var min första ponny!!


hiss till ponnyakuten men också lite diss.........

måste bara få hissa ponnyakuten för jag har lärt mig ganska mycket av att bara tittat på det! men måste också dissa lite för det är säkert många små som tittar och de rider utan hjälm alltså tobbe och jästtränarna inte de som tittar hoppas jag!!

DISS!!!

 den här sadeln tycker jag är jätteful asså jag skulle inte ens rida ut i skogen med en sånhär, jag menar det! men det måste vara en dröm för 5-åriga tjejer som får en sån och när de blir 7-8 år tröttnar de och vill ha en svart eller brun, sicket slöseri!!!!!!  (kom ihåg att det är så jag tycker) kommentera!


jan svanlund död!!!!



Jan svanlund död.

Svanis" kom till SVT på vårvintern 1966 och har varit företaget trogen sedan dess.
TV-sporten blev hans arena och här har han gjort allt. Redigerare, producent, reporter, kommentator, programledare. Inget område var honom främmande även om motor och hästsport blev profilområden.
Ronnie Peterson, Björn Borg, Ingemar Stenmark och Malin Bayard är några av de stora som intervjuats och skildrats av "Svanis". Hösten 2006 gick Janne i pension.

Fast bara i teorin.
Till allas vår glädje fortsatte "Svanis" att jobba - inte minst med den ridsport han älskade.
På söndag skulle han egentligen ha kommenterat världscupsavslutningen. Det blev tyvärr inte så.


tycker ni att den är snygg.......?

tycker ni den är snygg? jag tycker att den är snygg och så verkar det som att luvan är ganska varm?

HISS, HISS,HISS och HISSSSSSSSSSSS

de här tycker jag är riktigt snyggt! t.e.x om man är på tävling och man har någon tröja t.e.x kingslands tävlingströja och vita ridbyxor tänk innan/efter tävlingen att ha det här då, jättesnygg att bara ta på sig liksom:)

hiss

måste bara få hissa den här hjälmen asså jag tycker det inte är för mycket
"bling-bling" som vissa tycker:)

DISS

Lite suddig bild men jag tycker att den är skitful om man får säga så!!!!

tävlingen!!!!

hejsan!! nu ska ni få veta hur det gick på tävlingen!!! det gick väl sådär för jag fick bara 139 poäng,  nöjd är jag ändå för det är första tävlingen på nästan två år! han fatta fel gallopp i ena varvet men det rätta jag till typ direkt och jag fick ändå bara fyra för en gång fatta han fel gallopp och det rättade jag inte till men då fick jag femmor, konstigt:S!!!  när vi hade lämmnat william hemma åkte vi tillbaks och då var victor ifrån ponnyakuten där fast inte med Fenja utan Lilla Prim som var jättesöt!!! och sist men inte minst vill jag grattulera linn forsström för vinsten i lc:2 med chrry iv, grattis! nu ska jag gå ut och pussa lite på william men sen är det kalas för jag fyller på tisdag så mina mostrar och mina kusiner är här!!!     //wilma
                                                                             william       ♥william♥

nu är ja arg!!!

nu är jag arg för två anledningar (allt om tävlingen) för 1. de har ändrat starttiden som var kl 9 till kl 8  och 2. den a-ponnyn som vi skulle tävla mot har strukit sig och då får jag och josse(josefin lundberg) tävla mot c-ponnyer och då har vi ingen chans alltså, fattar ni hur det känns, två "typiska" saker som gör att jag blir arg, sur och ledsen för jag som i alla fall ville bli placerad men den drömmen är nog borta för länge länge sen:( jag har inget emot att tävla mot c-ponnyer men ryttarna får ju vara upp till 18 år de kan ha levt i 8/7 år längre än mig och josse(vi går på samma skola och i samma klass) de kan ha övat mycket mer än oss!!!!!! jag ska gå ut i blåsvädret så kanke mina tankar kring morgondagen blåser bort:)(: 
                                                                                               //wilma
                            hörs senare, ciaowilliam


hej hopp i gallopp!!

hej! idag var det skola men nu är det ledigt två dagar men sen är det skola igen:/ men jag överlevde i alla fall:) jag kommer inte hinna uppdatera något ikväll eller imorgon förmiddag för det är tävling på kumla ridklubb, jippie!!
jag är faktiskt lite nervös för att det är första tävlingen iår, jag har nästan inte tävlat på två år för william har haft ont i bakknäna, dom enda tävlingarna jag han var km i hoppning där jag kom tvåa och en dressyrtävling fast då kom jag sist pga fel gallopp, mitt fel! jag hoppas såklart att jag vinner för det är två st till och de är Josefin Lundberg och någon mer som jag inte kommer ihåg! nu sitter ja hos farmor och farfar och jag har endast en bild i deras dator fast den ha ni redan sett:( jag tror att mamma eller någon annan kan fota mig, och william imorgon!ska någon annan dit och tävla föresten? eller bara ska dit och kolla och kanske fota!!
                                           william                     //wilma

jag önskar mig!

det var nog allt jag önskar mig men om jag kommer på något mer får ni veta det!  ciao!!!

Mollehusen William

hej! jag ska skriva om min underbara lilla ponny Mollehusen William. han är en welsh av cobtyp, B-ponny och F.2004. jag har inte tävlat så mycket men några cm hoppningar och LC:2 med godkända resultat. jag ska vara med i örebro ryttarteams(wittvång) div III dressyr men när de omgångarna är slut måste vi nog sälja William:(
här kommer en bild på williamwilliamlite suddg bild, sorry:/


om mig

hej! jag tänkte skriva lite om mig och mina ponnisar! jag, wilma som jag heter är 10 snart 11 år och mina intressen är hästar, hästar och hästar men också ridning såklart! jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt! här på bloggen ska jag skriva om hästar och min vardag i stallet, träningar och tävlingar.
                           //wilma

välkommen

hej och välkommna till min blogg!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0