Crazy horses

Hej ! Idag var hästarna helt knäppa. Frida och Lotta red med oss också. Vi skulle ju till Marietta. Men det var så halt så jag, mamma och Frida stannde kvar och väntade på en liten väg medans lotta gick och hämtade Marietta och Mitty(?)
Efter ett tag reste sig William och nocka Frida...Men vi fortsatte. Mitty gick ju först och småknatttarna (Victor och William) tyckte det var såå spännade med en tjej så William gick ju efter henne. Sen skulle ju typ Frida bromsa. Men det tyckte inte William så han reste sig igen :/ Men då bytte vi hästar. Och William gjorde likadant med mig, vi höll faktiskt på att slå runt.
Men sen gick det bra. och Victor har ju vilat i nästan 2 månader så han ar ju också lite crazy xD men när Frida klappade han på halsen/manken blev han lugn :)
Sen, när vi kom tillbaka red Frida på William så dom skulle bli kompisar :) Sen tog jag och mamma lite bilder på Victor. Men dom kommer i ett annat inlägg, Ciao !


Kommentarer
Postat av: Lotta S-Gustafsson

Jahaa...det kan man säga:-P...lite speedade hästar i halkan!!!, du glömde busande Mitty med en del mindre rodeo serier;-)

2012-01-06 @ 22:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0