Mic Mac missar OS

Tråkigt för dom :(
- Vi har tillsammans kommit överens om att Mic Mac inte är aktuell för en ordinarie OS-plats, säger förbundskapten Sylve Söderstrand.

 Angelica Augustsson och Mic Mac du Tillards franska ägare Bernadette Lejeune har tillsammans med  förbundskapten Sylve Söderstrand och landslagsveterinär Jonas Tornell diskuterat stoets form och i samråd kommit fram till att Mic Mac  behöver mer tid för uppbyggnad för att kunna göra sig själv rättvisa i  ett OS.
Mic Mac har under sommaren drabbats av flera mindre  infektioner efter att ha opererat ut en inflammerad tand. Det har  inneburit avbrott i träning och OS-uppladdning.
- Det är naturligtvs tråkigt, OS har varit mitt stora mål men hästens väl kommer alltid i första hand, säger Angelica Augustsson på SvRFs webb.
Mic Mac och Angelica kan eventuellt komma ifråga för reservplatsen. - Eftersom andra ryttare har sina hästar i bättre form tycker jag de ska komma i första hand, säger Angelica.
Mic Mac skulle ha tävlat i helgen  för att visa form men kommer inte att starta.

Efter att Peder Fredricson kraschat i ett hinder kommer inte han heller starta OS. Det svenska laget kommer bestå utav Rolf-Göran Bengtsson, Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson, Jens Fredricson och Lisen Fredricson.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0